Amma amma amma…

Jag är så tacksam över att amningen funkar så bra. Det är så lätt att bara dra upp tröjan och servera frukost, lunch och middag för den lilla :) Och snabbt äter han.. Oftast tar det inte mer än 5 min för honom att äta.

Jag pumpar ca 1 gång om dagen numera. Det är skönt att ha ett litet lager i frysen så pappa kan mata ibland..

I am so grateful that the breast feeding is working so well. Its so easy to just drag up the shirt and serve breakfast, lunch and dinner to the little one :) And he is eating quickly.. It often doesn’t take more than 5 minutes for him to eat.

I pump about once a day. Its good to have a little stack in the freezer so that his daddy can feed him sometimes.. 

  1. Maria skriver:

    Har en tvåveckors bebis som äter väääldigt ofta och minst 30 min åt gången så din vardah låter betydligt lyxigare ut ;-)

  2. Tina skriver:

    Låter som en dröm. Har en på 4 veckor som gärna äter 30 min varje timme…

  3. Mysigt!
    Vart kommer ditt korta halsband ifrån? Jättefint! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..