Räddaren i nöden..

fasiken va fort tiden går.. För 6 veckor sen var han helt nyfödd och låg på mitt bröst och sov mesta av tiden.. Nu är Benjamin vaken mer och mer och vill gärna underhållas.. ibland måste man dock göra annat.. Laga mat, äta, städa och leka med Bianca :) När jag behöver händerna fria lägger jag bara över honom i denna sköna bouncer och ställer honom på ett ställe där han kan titta på fina blommor eller något annat fint.. Så skönt, så får jag några min åt det som behövs..

Time passes so fast.. 6 weeks ago Benjamin was just born, lied on my chest and slept most of the time.. Now he is awake more often and wants to be entertained.. But sometimes you have to do other things.. Cook food, eat, clean and play a little with Bianca :) When I need my hands free I just put him down in this comfy  bouncer and put him down in a place where he can watch pretty flowers or something else.. Like that I get a couple of minutes for other things.. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..