Kärleken växer..

Fasiken va skönt det är att se kärleken mellan Benjamin och Bianca.. Svartsjukan som vi såg lite av den första tiden är nu borta och de har det såå mysigt ihop. Bianca pussas och myser med lillebror..

Its lovely to see the love between Benjamin and Bianca.. The jealousy that we noticed a bit in the beginning is now gone and they are having such a cozy tome together.. Bianca is kissing and cuddling with her little brother.. 

  1. Jag vet, visst är det underbart! Jag har tre prinsessor och kärleken dem emellan är fantastisk att se. De har alltid varandra och jag blir helt varm i magen när jag tittar på dem. Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..