Dagens Mama..

//Jacka, Linne, Jeans, boots ANINE BING//

Om man bor i LA och har sol året om uppskattar man ibland de lite kallare dagar.. Idag har det varit tillräckligt svalt för att ha på sig läderjacka och boots. Så skönt om du frågar mig. Denna outfit trivs jag absolut bäst i och skulle kunna ha på mig jeans, boots och läderjacka varje dag året om.. Enkelt men snyggt..

If you live in LA and have sun all year around you appreciate some colder days now and then.. Today its been cool enough to wear a leather jacket and boots.. Very nice if you ask me. This outfit is my favorite and I could wear jeans, boots and a leather jacket year around.. Simple and good looking..

 1. Mia skriver:

  Din blog är numera bara marknadsföring för dina kläder. Jag förstår om du vill sälja, men det verkar så uträknande. Trist.
  Samt att du slänger in lite andra bilder du hittar på nätet när det gäller inredning samt stil inspiration. Om du fortsätter kommer du tappa läsare. Du ger intryck av att vara väldigt ytlig.

  1. Hej,

   Va tråkigt att du känner så. Jag försöker göra ett bra mix av våran vardag, bilder på barnen osv.. Inspiration, jag älskar att inspireras av vackra bilder jag hittar. Att jag oftast går i mina egna kläder är ju rätt naturligt då jag designar kläder jag själv älskar.

   Jag uppdaterar ca 4 ggr om dagen så jag hoppas du hittar några inlägg du tycker om.

   KRAM Anine

 2. Så himla snyggt och vilka härliga bilder. Ha en fin dag! :)

 3. Nettan skriver:

  Hej
  Det är första gången jag är här inne på din blogg visste inte att du hade en…Skoj…
  En fråga jag undrar finns dina fina deisgnade kläder i någon butik i stockholm att shoppa, det vore nice…. eftersom jag bor där och vill gärna prova innan
  Du gör jätte fina kläder jag sett endel som Marie S har använt
  Ha en fin söndag
  Kram Nettan

  1. Hej,

   Välkommen hit :)

   ANINE BING sälj hos Mrs H i Sthlm.

   KRAM Anine

 4. Arja skriver:

  Va kul att du uppdaterar din blogg så ofta. Kul och inspirerande bilder. Lycka till i fortsättningen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..