Music Class..

Varje måndag går jag och Bianca på music class hemma hos min kompis Rebecca.. Där samlas ca 10 mammor och deras barn.. Såååå kul för både barn och vuxna. En musiklärare leder timmen och det danses, spelas på trummor och vi sjunger härliga barnsånger.. Jag har ju fått lära alla Amerikanska sånger vilket är roligt. Denna är Biancas favorit just nu..

[youtubeplay id=”tkXOKkxc0BA” size=”large”]

Här dansar Bianca loss med kompisen Aurora..

Every monday Im taking Bianca to a music class at my friend Rebecca’s house.. There around 10 moms gather with their children.. Its soo much fun both for the grown ups and the kids. The hour is led by a music teacher and we dance, play drums and sing lovely children’s songs.. I have gotten to learn all the american songs which is fun. This is Biancas favorite right now.. 

Here Bianca is dancing with her friend Aurora.. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..