Benjamin..Att vara 2 barnsmamma är det bästa jag varit med om. Sååå mkt kärlek.

Benjamin är den gulligaste, gladaste lilla killen. Och tääänk så fort det går. Han är snart 3 månader.. Varje dag är ett nöje med honom. Så nöjd och mysig är han. Och STOR. Herre gud va stor han är. Han äter o äter och ligger högst på skalan av bebisar i sin ålder. Det måste vara grädde som kommer ur mina bröst..

Han är super enkel att ha med runt och lika mysig att bara vara hemma med.

Jag tycker vi har kommit in i rätt bra rutiner som familj. Vi går alla upp vid 6 tiden på morgonen.. Ammar Benjamin strax innan vi går upp. sen äter vi frukost ihop och Benjamin ligger bredvid och tittar på.. Kvällarna funkar också super numera. Jag har ju frysen full av mjölk som jag pumpade i början när jag hade extremt mkt.. Så jag lägger Bianca på kvällarna och Nicolai matar Benjamin och lägger honom.. Sen har vi ett par timmar för oss själva.. Fast ibland är jag så trött att jag råkar somna inne hos Bianca.. Hehe.. På dagarna ammar jag ca var 3e timme och på natten går det 4-6 timmar emellan amningen.. Igår sov han 9 timmar, men det var nog bara en engångsföreteelse.

Om jag ska sammanfatta mammalivet just denna stund är det UNDERBART!

To be a mom of two is the best thing I’v ever experienced. So much LOVE.

Bejnamin is the sweetest and happiest little boy. Everyday with him is a pleasure. He is so satisfied and cuddly. And BIG. My god how big he is. He eats and eats and he is on top of the scale of his age. It must be cream coming out of my breasts.

He is so easy to bring places and just as cozy to hang out with at home.

I think we have managed to establish good routines  as a family. We all go up at 6 in the morning. I breast feed Benjamin just before we go up, then we all have breakfast together and Benjamin is lying besides us. The evenings are also working out perfectly nowdays. I have the fridge full of milk that I pumped out in the beginning when I had so much of it.. So while I put Bianca to sleep Nicolai is feeding Benjamin and putting him to bed. After that we have a couple of hours for ourselves.. Although sometimes Im so tired that I accidentally fall asleep next to Bianca.. Hehe.. During the days I breast feed ever 3rd hour and at night its about 4-6 hours between each feeding.. Last night he slept 9 hours, but that cannot be anything else but a one timer.. 

If I were to summarize the life of a mother as of right now it is WONDERFUL!

 

 1. Sandra skriver:

  Vilken fin kille ni har =) Jag blir också tvåbarnsmor här i höst, längtar verkligen! Undrar var du köpt Benjamins blå mössa? Antar att den är av ylle =)

 2. Mycket intressant inlägg. Apropå amning, vad väger Benjamin nu? I början skrev du att han gick upp ca 209 gram i veckan, har det fortsatt så?

 3. Renée skriver:

  Galet söt liten kille :-). Härligt att du njuter så av/med dina barn.

 4. Var har du köpt den söta mössan? Helt underbar :)

 5. Helena skriver:

  Tack för en fantastisk blogg och för att du delar med dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..