Dagens Mama..

//Hatt Lindex//Blus Ganni//Shorts ANINE BING//Väska Balenciaga//Skor Minnetonka//

Foto: Anna Maria

  1. Emma skriver:

    Hej!
    Jag har länge suktat efter att par ankellåga Minnetonkas, när jag sett dig i dina outfits med dessa på. Problemet är bara att jag håller på att leta ihjäl mig efter ett par i min stl här i Sverige! Det verkar var omöjligt. Jag har normalt 35-36 i stl, men har hört att de är stora i stl, så därför tror jag att jag behöver 35, 35,5, men det men det verkar vara omöjligt! Har du ngt bra tips på ngn sida/butik i Sverige som säljer sådana eller eventuellt var man skulle kunna få tag på dem i USA ngnstans, ifall man kan beställa därifrån eller om ngn ska resa dit…?? Tacksam för hjälp med detta, du som troligtvis har bättre koll än vad jag har….. Kram och tack för all fin inspiration du ger!!

  2. Malin skriver:

    SNYGGT!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..