TuppLur

Benjamin tar sig en liten tupplur på soffan i Ragdolls showroom här i LA..

Benjamin is taking a nap at the Ragdoll showroom here in L.A..

  1. Vilken liten sötis! Läser din blogg minst varje dag. Har fått mitt andra barn i juli. Har tidigare en son på tre o ett halvt. Hade tänkt unna mig lite nya kläder när jag är nere på min normala vikt igen. Ca åtta kilo kvar att gå ner. Jag undrar över måtten på dina jeans. Vilken size jag ska beställa brukar ha 27 lr 28 tum. Tror snarare på 28 nu. Hoppas komma ner till 60-62 är 177 cm lång. Vilken stl tror du jag ska ta? Jättetacksam för svar. Du har underbart fina barn. Inspirerande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..