Pree School..

Idag var det en STOR dag för Bianca och hela familjen. Hon började nämligen Pree-School. Det är något hon verkligen har sett fram emot, vi har pratat om det varje dag senaste månaden för att förbereda henne på det. Hon var sååå taggad och glad när hon vaknade i morse, för hon visste att idag var DAGEN då hon skulle få sin alldeles egna ryggsäck. Det är något stort hon har sett fram emot lääänge. Självklart hade vi kunnat köpa en ryggsäck till henne för länge sen (det är något hon har velat ha länge).. Men jag ville att det skulle kännas speciellt att börja ”skolan”. Hon tjöt av lycka när vi gav henne en lilla ryggsäck precis som önskat. Vi packade även ner matsäck och lite annat smått o gott..

Today was a BIG day for Bianca and the entire family. Today is the day she started pre-school. It’s something she’s really been looking forward to, we have spoken to her about it every day for the last month to prepare her. She was sooo excited and happy this morning when she woke up, because she knew that today is THE day she’d get her own little backpack. Its something she’s really been looking forward to. We could have gotten her a backpack before cause its something she’s been wanting for a long time, but we wanted it to feel special to start ”school”. She shouted out of happiness when we have her the little backpack just like she had wish for for so long. We also packed down a lunch pack and some other goodies.. 

Här ser ni min stolta glada tjej..

Here is my proud and happy girl.. 

Kom nuuuu mamma och pappa.. Bianca är redo att åka..

Come ooon, mom and dad, let’s GO.. Bianca is ready to go.. 

Min stora tjej. Tänk så fort tiden går. Snart tar hon väl studenten.. Ibland önskar jag man kunde frysa tiden och bara få njuta dessa underbara år med små barn liiite till..

My big little girl. Imagine how time passes fast, I bet soon she’ll graduate high school.. Sometimes I wish I could freeze the time and just enjoy these wonderful years with small children for a little bit longer.. 

Off to School..

Galet stolta förälder utanför Biancas skola.

Idag var första dagen. Dvs då fick vi vara med ett par timmar. Imorn blir första dagen då vi ska lämna henne. Blir spännande att se hur det går, men jag hoppas det ska gå bra. Hon var så glad idag och kramade sina 3 fröknar både när vi kom och när vi sa hej då. Hon kändes trygg och verkade älska att vara där. När det var dax att åka hem idag ville hon INTE hem. Hon längtar redan dit.. Jag håller tummarna för att hon är lika glad imorn. Jag misstänker att hon kommer gråta när jag ska gå.. Mitt mamma hjärta kommer gå i tusen bitar om hon blir ledsen.. Men jag förstår ju att det är en del av processen..

Anyway. Nu ska jag hoppa i säng och drömma om denna fina dag. Det finns inget bättre än att se sina barn glada och nöjda.

Ps. Biancas super söta klänning och skor hittar ni HÄR.

Madly proud parents outside Bianca’s school.

Today was the first day, so we got to hang around for a couple of hours. Tomorrow will be the first day where we leave her there. Im curious on how thats gonna go, but I hope it will be alright. She was so happy today and hugged her 3 teachers both when we arrived and when we left to say goodbye. It felt like she felt safe and it seemed like she loved being there. When it was time to go home she DID NOT want to leave. She is already longing to go back.. Im crossing my fingers for her feel just as excited about it tomorrow.. Im suspecting her to cry when I leave.. My mother heart will break in a thousand pieces if she gets sad.. But I understand it’s a part of the process.. 

Anyways, now Im gonna go to bed and dream of this amazing day. There is nothing better than seeing your children happy and satisfied. 

PS. Bianca’s super cute dress and shoes you can find HERE

 1. Andrea skriver:

  Spännande med pre-school! Hon ser verkligen stolt ut!
  Kan tipsa om att fjällräven ryggsäckarna inte är de bästa för små barn. Hade själv köpt sådan till min son men fick rekommenderat att köpa en annan med bredare ”axelband” och som man kunde knäppa ihop över bröstet för att avlasta den lilla ryggen.

 2. Lisa skriver:

  Bianca ar sa himla sot! Var kan man kopa armbandet med hjartan som hon har pa sig? Jag vill garna kopa ett sådant till min dotter. Mina barn borjade också pre school igår :)

 3. älskar att läsa din blogg om ditt mysiga familjeliv :) får en sån härlig känsla i kroppen och längtar tills jag själv får en liten familj. kram!

 4. Monica skriver:

  Men åh, kan man vara sötare :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..