Biancas Outfit

Biancas suuuper fina klänning kommer ifrån webshoppen MillaMilano. Den är dessutom på rea just nu såg jag. Jag älskar verkligen alla dessa härliga färger till Bianca. När hon var liten klädde jag henne mest i beige, vitt och grått. Men nu faller jag pladask för härliga färger och mönster..

Biancas super cute dress is from  MillaMilano. You can find it on sale right now. I really love all these beautiful colors for Bianca. When she was little I dressed her mostly in beige, white and grey. But right now I adore pastels and patterns.. 

  1. Sååå söt! Tycker också om att klä mina två små i härliga och glada färger! Trevlig kväll finis! Krammm

  2. Sanna skriver:

    herregud viken söt unge !
    Hoppas av hela mitt hjärta att jag oxå kan få en sån liten goding någongång i mitt liv

    http://moonzanna.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..