Tiden..

Jag fattar inte att tiden bara rinner iväg.. Benjamin är 4 månader nu och det känns som att han föddes igår. Ibland önskar man att man kunde frysa tiden så man fick njuta av dom ännu längre.. Snart är han ingen bebis mer.. Men det positiva är ju att alla åldrar har sin charm.. Jag ser fram emot varje minut av alla åldrar med denna lilla goding..

Time is passing so fast right now.. Now Benjamin is 4 months and it feels like he was born yesterday. Sometimes you wish that you could just freeze time. Soon he is not a baby no more.. But the positive thing is that all ages has their charm. Im looking forward to experience this little guy in all his different ages.. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..