Mysiga Kvällar..

I slutet på min graviditet var det huuuur jobbigt som helst att lägga Bianca. Hon ville INTE sova och jag var sååå trött att jag ofta började gråta av ren utmattning.

Nu är det andra puckar.. Kvällarna har blivit vår lilla mysstund. Från att ha varit helt ointresserad av böcker älskar Bianca numera när jag läser för henne. Vi brukar läsa 5 böcker. Dock inte långa, enkla fina små barnböcker. Ibland läser jag, andra dagar hittar jag bara på små historier till bilderna vi ser.

Hur ser era kvällsrutiner ut?

During the end of my pregnancy it was sooo difficult to put Bianca to bed. She did NOT want to sleep and I was sooo tired that I often started crying out of pure exhaustion. 

Now its completely different. The evenings have become our coziest time of the day. From being completely uninterested in books, Bianca nowadays love when I read for her. We read about 5 small children’s books a night, short and cute little children’s stories. Sometimes I read, other times I just make up stories about the images I see.

Bianca ska alltid baaar fixa sista lilla grejjen inte hon ska sova.. Städa lite, måla lite.. Och alltid när vi har lagt oss för att sova kommer hon på att hon har kalla fötter och vill ha på sig strumpor.. Jaja.. Alltid e det nått..

Bianca always have something she ”just has to” to finish before going to bed.. Cleaning, painting etc. When we have gone to bed to sleep she has cold feet and want socks or something else.. Well well. There is always something.. 

  1. Sara skriver:

    Herregud så söt!

  2. Lea skriver:

    Å var kommer mätstickan med namnet ifrån???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..