Nämen HEJ!

Benjamins nya grej är att ligga på magen.. Jag tycker han ser så himlans gullig ut när han ligger där o tränar sina små muskler.. Jag kan inte låta bli att gå loss med kameran… Kan ej få nog av denna lilla gullungen..

Benjamin’s new thing is to lie on his stomach.. I think he looks so adorable when he is lying there and working out his tiny little muscles.. I can’t help myself but to go off with the camera.. I can’t get enough of this little cutie pie.. 

  1. Anna skriver:

    Båda dina barn ser ut att ha fina halsband som dessutom liknar varandras. Är det något speciellt halsband?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..