På väg till skolan..

Benjamin på magen.. Och Bianca kommer lite efter med sin lilla gulliga ryggsäck :)

Benjamin on my belly.. And Bianca is behind with her cute little backpack :)

  1. Sofie skriver:

    Hej! Jag undrar om du skulle kunna berätta lite om din erfarenhet av ergonomiska bärselar? Ser att du har både ergo baby och pognae, kanske har du prövat ännu fler? Vilken föredrar du? Ska köpa en till min lille, skulle behöva lite råd :) tack fören super blogg!
    Kram sofie

  2. Vart kommer Biancas t-shirt ifrån? Så fin!

  3. Bianca is sooo cute with her backpack! And if she wants her pacifier I think it’s not a shame at all… :)

  4. Sylvia skriver:

    Hello Anine, i really love your blog and your both kids are adorable, bianca is such a cutie, but i think it’s a shame that she’s still using her pacifier in a daytime, i mean she’s so beautiful and too grown-up, and i think it’s not necessary to have it at all. I have two boys (almost 5 and almost 3) and with both of them we agreed around the age of 2 that dummy is for nightime only and it had to stay in the bed; they got rid of that very quickly afterwards. I think it’s such a bad habbit to let kids using it when they are old enough for day care!xx Sylvia from Prague

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..