Dagens Mama..

//Blazer ANINE BING//Solglasogon Ray Ban//Halsband ANINE BING//Tank & Jeans ANINE BING//Skor Converse//

Foto: Susanne Kindt

 1. Jenny skriver:

  Hej anine! Älskar din blogg sedan länge! Har en fråga som lyder såhär… Jag har en dotter två år , pg. av att hon föddes med en väldigt ovanlig sjukdom har jag varit hennes dagmamma i snart ett år, min dotter har lärt mig att kämpa för det jag tror på , att aldrig ge upp och jag har en dröm jag en dag måste få att bli sann innan jag dör , annars dör jag i själen om jag inte får jobba med drömmen, varje gång jag ska shoppa till så finns det ej det jag söker , ser ett stort behov hos många mammor som önskar klä sina barn som jag och dessa plagg finns ej i butik ,vill få ut en barn kollektion i kläder! Har en hel kollektion i huvudet och kann inte tänka på ngt annat! Har du ngt tipps hur jag ska få drömmen att bli sann ?!, hur ska jag börga osv?! Tacksam för svar Med vänlig hälsning, jenny

 2. Em skriver:

  Gaah så jäkla snyggt, kläderna, du – ja allt. Du är en stor stilinspiration!

 3. Hanna skriver:

  Hej! Älskar din stil!! Visst gjord edu ett modell jobb för milajki för några år sedan? Var det kul? roliga bilder:)

 4. Sofia skriver:

  Hej fina! Vad har du för stolek på jeansen! Beställde hem ett par 25 men dom känns stora i stoleken! Måste nog beställa 24.. får ge min syster 25- orna. Vet du om just den modellen är större i stolekarna?, för jag brukar ha 25! Tack för alla snygga kläder du gör!!!
  Love them!! Kram

 5. Mia skriver:

  Så SNYGG!!! älskar allt!! Berätta gärna vilken modell det är på raybans…Tack igen för en underbar blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..