KORT HAR..

Ni som ammar kanske kanner igen er i detta.. Varje morgon nar jag vaknar ar kudden full med har. Jag tappar SA mkt har varje dag.. Darfor maste jag erkanna att jag trivs extra bra i mitt kortare har, det kanns fortf ok tjock aven fast halva haret har trillat av..

Tappar ni mkt har?

Maybe you who breast feed will recognize yourselves in this.. Every morning when I wake up my pillow is full of hair. I loose SO much hair every day.. Thats why I feel extra good with my hair short, it still feels thick even though half of it is gone..

Do you guys loose a lot of hair or not?

 1. Maria skriver:

  Jeg har været heldig begge gange, mit hår er som det plejer at være selvom jeg fødte vores andet barn for 2 måneder siden. Men ved at det er helt normalt at tabe en del hår efter en fødsel. Du er i øvrigt virkelig flot med ‘kort’ hår!

 2. Jess skriver:

  Så mycket elegantare och snyggare med en lång page.

 3. Anna skriver:

  Jag klippte av allt!
  Alltså ”vikarna” OMG!
  Men du, det kommer tillbaka.

  1. sarjon skriver:

   Ja men gud, vikarna. Helt sjukt. Måste fan klippa lugg,

 4. Emma skriver:

  Jag hade väl hört innan att man tappade lite mer hår med amningen MEN OMG så mycket jag tappar! Och då har jag rätt tunt hår från början! Inte skoj alltså… :( men det växer väl tillbaka får en hoppas.

 5. Em skriver:

  Helt sjukt mycket!! :( Min man klagar att det ligger hårstrån överallt, och framförallt i badrummet men det är ju inte mycket jag kan göra… annnat än att dammsuga då ;) Tog faktiskt med en bild på dej till hårfrisören häromdagen så nu har jag också bra mycket kortare hår – underbart! Och som du säger så känns det ganska tjockt ändå när det är kortare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..