KORT HAR..

Ni som ammar kanske kanner igen er i detta.. Varje morgon nar jag vaknar ar kudden full med har. Jag tappar SA mkt har varje dag.. Darfor maste jag erkanna att jag trivs extra bra i mitt kortare har, det kanns fortf ok tjock aven fast halva haret har trillat av..

Tappar ni mkt har?

Maybe you who breast feed will recognize yourselves in this.. Every morning when I wake up my pillow is full of hair. I loose SO much hair every day.. Thats why I feel extra good with my hair short, it still feels thick even though half of it is gone..

Do you guys loose a lot of hair or not?

 1. Jeg har været heldig begge gange, mit hår er som det plejer at være selvom jeg fødte vores andet barn for 2 måneder siden. Men ved at det er helt normalt at tabe en del hår efter en fødsel. Du er i øvrigt virkelig flot med ‘kort’ hår!

 2. Jag hade väl hört innan att man tappade lite mer hår med amningen MEN OMG så mycket jag tappar! Och då har jag rätt tunt hår från början! Inte skoj alltså… :( men det växer väl tillbaka får en hoppas.

 3. Helt sjukt mycket!! :( Min man klagar att det ligger hårstrån överallt, och framförallt i badrummet men det är ju inte mycket jag kan göra… annnat än att dammsuga då ;) Tog faktiskt med en bild på dej till hårfrisören häromdagen så nu har jag också bra mycket kortare hår – underbart! Och som du säger så känns det ganska tjockt ändå när det är kortare!

 4. Jag förstod att jag skulle tappa hår men inte SÅ mycket. Det är hår överallt!! Det värsta är när sonen har massa hår på sig eller det fastnat runt nappen.

 5. Det går jättebra att använda Nioxin när man ammar då de bara är en kosmetisk produkt som tvättar rent håret och får igång blodcitkulationen i hårbotten så att dina hårsäckar får mer näring och ditt hår du tappat kommer tillbaka snabbare :)

 6. Men nummer ett: knte ett hårstrå.

  Med nummer två: så att jag fick vikar, var tvungen att klippa 30 com och färga det mörkt!!!

 7. Ja helt galet mycket hår.. Sambon blev helt shockad när han fick se hur mycke som låg i duschen efter en hårtvätt. Håret som föll med mitt första barn har inte vuxit ut än, nu detta med tvåan… Och fler vill vi ha.. Kommer att bli skallig.

 8. Usch, fy, jag också:-( Har alltid klippt mig Michelle Williamskort efter barnen fötts, men denna gg ska jag vara lite mer uthärdig… Urjobbigt framförallt efter hårtvätt när så mycket fastnar i borsten…

 9. Känner igen det där. Har en liten tjej på 3 månader och mitt hår är överallt. Från att inte ha tappat nåt under större delen av graviditeten så ramlar ALLT av nu istället.

 10. Min andra dotter Flora är 6 månader. Tappar jättemycket hår. Upplevde inte att jag tappade lika mycket med första men å andra sidan va det fyra år sedan så man kanske glömmer och förtränger. Har också klippt mig i typ axellångt fint o fräscht. La till en liten längre lugg. Fint i höstrusket ;)

 11. Känner igen det, tappade så mycket att jag fick polisonger och högt hårfäste i pannan. Promenerade iväg till frisören för en vecka sedan, klippte allt kort – alltså riktigt ”killkort” och är sjukt nöjd. Var hår överallt innan, på möbler, i sängen och för att inte tala om hur badkaret tills slut korkade igen. Sonen som är 6 månader slipper nu sprattla runt i en sjö av fällda hårstrån.

 12. Jag tror inte det har något med amningen utan graviditeten att göra. När man är gravid tappar man mindre hår än vanligt och sen efter ramlar det av det man borde tappat. För min del har håret börjat ”rasa av” ca 3 månader efter förlossningarna och sen har det hållit på så och man nästan börjar bli orolig för att det inte kommer bli något kvar ; ) men så blir det bättre och återgår till normalt håravfall.
  Har också klippt mig mycket kortare men mest för att mitt hår blivit slitet och torrt under graviditeten iofs skönt att slippa tvätta ofta när man knappt hinner med…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..