Jag flyttar till www.aninesworld.com

 

Underbara fina vanner. Efter snart 3 ar har pa mama.nu har det blivit dags for en ny utmaning. Jag har startat min egna bloggplattform  som jag kallar för Anine’s World där jag kommer fortsätta att dela med mig av glimtar från mitt liv, inspirationsbilder och dagens outfits. Jag hoppas verkligen att ni vill följa med på min resa, kommentera och vara lika delaktiga som ni varit de senaste åren.

Folj med mig HAR.

Jag vill också passa på att TACKA alla pa MAMA for 3 fantastiska ar. Jag har ALSKAT att fa dela min vardag med er alla och jag kommer inte slappa taget helt. Varje månad har jag min egna sida i tidningen dar jag fortsätter inspirera och tipsa om mina favoriter. Kram på er så länge och hoppas att vi ses snart – xoxo Anine.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..