Bloggen äntligen här!

Carola, Anine , Kitty, Jenny… och jag! Ja, ni förstår ju hur stolt jag är över att få blogga här bland alla supermorsor. Så vem är jag då? Jo, en 38-åring, som har bott i Stockholm (född i Sumpan) hela mitt liv. Jag har i princip bara jobbat i tidningsbranschen som nöjesredaktör på VeckoRevyn, chefredaktör för SOLO och som redaktör och skribent på Expressen.
Och pang boom, jag hade oskyddat sex – och nu väntar jag mitt första barn, som beräknas ploppa ut i slutet av november. Och herregud, vad jag längtar efter henne!


Den här bloggen kommer så klart att handla om min graviditet och mitt kommande barn. Men också väldigt mycket om hur det är att vara ensamstående gravid och sen med bebis.

Att vara singel under hormonstormar, gråtattacker, kaskadspyor och sömnlösa nätter – mycket tuffare än jag trott.
Jag kommer inte att låtsas att min tillvaro bara är glamorös och gullig, utan den kommer att vara helt ärlig. Ibland kanske för mycket, då får ni hojta till, okej? Ni kanske inte vill se bilder på moderkakan, eller (jag är helt fascinerad av denna nya ”kroppsdel”!)?

  1. Hittade din blogg idag. ÄLSKAR DEN!! Gillade dig redan på ligga med P3 å nu detta…. Grym jävla brud är du

  2. Lisa skriver:

    Hej! Har läst hela din blogg nu, älskar den! Älskar ditt sätt att skriva och din ärlighet, och kommer med glädje följa dig. Lycka till med allt!

  3. Åh vad spännade det ska bli att följa dig! Ända sedan jag fick veta att du skulle blogga här har jag längtat till oktober, vilket med säkerhet aldrig hänt innan. Lycka till! Heja dig!

  4. Hej, jag är också nybliven (nåja, bebben är 5 mån nu, så jag känner mig rutinerad!) singelmamma. Min man lämnade mig under graviditeten, så jag hade även den sorgen att hantera under graviditeten… Och det var, och är, tufft och ensamt ibland, men också det absolut finaste och mest underbara jag har varit med om. Helt oslagbart. Förbered dig på att allt är riktat till par, inte minst i den tidning som har den här portalen. I senaste numret till exempel: så klarar du tvåbarnschocken (dela allt med din man), göra karriär med små barn (råd nr 1: en jämställd man) osv… Det är bara att bita ihop och försöka att inte störa sig för mycket (eller få en klump i halsen och tårar i ögonen), man klarar sig jättebra som singel såklart. Det ska bli spännande att följa dig! Hur tänker du runt amning, till exempel? Det är så svårt att amma 24-timmar om dygnet i början, och samtidigt försöka få i sig själv mat… Jag gick ner alla gravidkilon och fem till första tre veckorna. Sen slutade jag amma, jag tynade bort! Stort lycka till, så roligt med någon som har det som jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..