Jag i P4 Extra

I jag blivit inbjuden som gäst i Lotta Bromés program ”P4 Extra”. Vi ska snacka om allt det som jag bloggar om här, speciellt fördomar och skepsism man möts av som blivande singelmorsa. Jag är med nån gång efter 14.00. Lyssna här om ni vill!

Lotta Bromé leder ”P4 Extra”.

 1. Sara skriver:

  Hej. Du beskriver att pappan var förvirrad i kanske 4 månader. Hur var det för er under den perioden? Ville han inte men ändrade sig? Jag och min sambo är oplanerat gravida och han säger att han absolut inte vill. Han ska dra. Han har dock inte tagit sitt pick och pack ännu så jag hoppas han ändrar sig så klart. Annars kör jag racet själv. Men jag känner igen det du beskriver om att vara ensam. Känner mig ensam eftersom min sambo inte alls vill prata om graviditeten.
  Lycka till och jag hoppas du fortsätter blogga om mammalivet som singel sen. =)

  1. Malin skriver:

   Hej Sara!

   Jag tycker du ska hjälpa din sambo ”att dra”. Ställ hans ”pick och pack” utanför dörren och gå vidare i livet med höjd blick!!! Har han en gång visat såna sidor som han gör nu är mitt råd att du inte ger honom mer av din tid. Bättre kan du!

   Lycka till!

 2. Solan skriver:

  Heja dig! Fint inslag hos Lotta Bromé, bra med uppmuntran att köra racet på egen hand om man inte lever i tvåsamhet. Jag är själv singelmorsa till en 14-månaders tjej, jag åkte till Danmark. Det är det bästa beslut jag gjort. Varmt lycka till med din nya resa, det kommer bli underbart! Visst känns det lite ensamt ibland, och det är inte direkt så att killarna springer ner mig när jag går med barnvagnen… men datingen kommer väl längre fram hoppas jag :o) Ha det gott!

 3. Carina skriver:

  Hörde dej hos Lotta och blir helt paff att människor reagerar så som du berättade 2013! Var i din situation i mitten på 80 talet och hörde aldrig nåt liknande ( iaf ingen som sa det till mej) lycka till med allt!!

 4. Go girl – 50% blir i alla fall singlar under småbarnsåren – så du behöver ju inte gå igenom den förändringen iaf – utan du vet ju läget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..