Katt galen av fostervatten

Det här min väns katt. Vi kan kalla honom Agro. Han har ett jävla humör. En gång bet han mig i näsan när jag sov. Han älskar i princip bara sin husse och matte. Älskar att ligga i deras säng och sova och gosa med dem. Men i går gick hans mattes vatten i sängen under natten. Han freakade helt. Blev galen av doften? Försökte gräva ner pölen i madrassen. I dag förväntas en baby komma. Och hur Agro kommer att ta emot sin ”lillasyster” blir spännande att se. Kanske kommer han att försöka gräva ner henne också.

 1. Signe skriver:

  Katter är lite knepiga, men det är ju extreeeemt ovanligt att de lägger sig så illa att bäbisen skulle kvävas. Det kommer gå galant!

 2. Anna skriver:

  vår katt gick också bananas när vattnet gick. Typ kom fram o lukta o sen stack han o gömde sig. Höll sig på avstånd första månaderna. Men sen kom han ”tillbaka” allt eftersom. idag vaktar han bebisen(snart tre) när han sover och har stenkoll om vi inte skulle vara i samma rum. och ingen kommer undan med sånt som sonen gör, inte ens i närheten=) skönt om dom håller sig på avstånd när bebisen e riktigt liten, fick tvångstankar om att katten skulle råka lägga sig på bebisen och typ kväva den. (var aldrig ens nära) kan väl inte vara den konstigaste tvångstanken och nyblivna mammor

 3. Britta skriver:

  Min syrras katt har blivit livrädd varje gång hon kommit hem från BB med en bebis. Han har sprungit ner i källaren och vägrat komma upp på en vecka. Men sen har det gått bra 🙂 Dock får man passa så de inte lägger sig på bebisen i vagnen eller spjälsängen!

 4. Cia skriver:

  Åh fy, katter kan vara lite oförutsägbara. Min kompis som hade flera katter satte nät för dörren så inte katterna skulle komma in i sovrummet när barnen var bebisar och låg och sov där. Man vet aldrig, bättre att vara försiktig. Sen finns det förstås jättesnälla katter som aldrig gör något, skygga som gömmer sig för mista lilla piip el. bebisskrik. ; )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..