Gravidvikthånet mot Kim Kardashian…

Alltså, kändistidningen Veckans nu är inte nådiga mot Kim Kardashian… Hur de har hånat hennes gravidkropp är riktigt osmakligt. Jag antar att hon säljer bra eftersom de är besatta av att ha henne på omslaget, men är det värt det (kvinnosynen, ätstörningar, kroppshets)? Karma is a bitch, säger jag bara.

 1. Mala skriver:

  Det skvallerpressen gör mot Kim K och många fler är vidrigt. Den jävla kropphetsen mot gravida är nästan värre än annars och om hon är t ex 1,50 lång och går upp 18 kg så är det väl klart att det syns mer än för en ”modell” på 1,75. Borde vara olagligt att skriva sånt skit, men nån köper det tydligen.

  1. Det är just det som är läskigt. Vilka vill läsa om Kardashians kropp? Hur kan detta vara intressant?

 2. Marie skriver:

  Vidrigtvidrigtvidrigt

 3. Sara skriver:

  blir fan illamående över att de kan få hålla på så här ostraffat

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..