Nojjig i natt

I natt kunde jag inte sova. Brukar vakna ett några gånger under natten och ofta känna fosterröresler, men de känns inte lika starka längre. Jag känner av henne, men inte lika mycket som tidigare. Ni som varit gravida, känner ni igen det här? Jag vill typ slå läger utanför bb, för jag håller på att nojja upp mig, kanske helt i onödan. Försökte googla det här, men blir bara mer uppskrämd av trådar på Familjeliv, med flera. Hur som helst, i morgon går jag in i vecka 36, och förstår att det blir trängre för babyn. Nu ska jag köra det där safttricket (massor av is och superstark saft) och se vad som händer.

 1. Jennie skriver:

  Läs aldrig på Familjeliv när du vill veta något, kryllar av crap där, läs på 1177.se och såna ställen istället.
  Och sluta inte ringa om du är orolig, bättre kolla en gång för mycket än tänka att man är jobbig.

 2. Sofia skriver:

  Hej. Ja tyck aldrig att du är besvärlig. Min dotter nu 5 mån slutade röra på sig en dag. Åkte in på fredag natt o det visade sig att hon inte mådde bra. De tog ut henne med akut snitt. Vill inte skrämmas bara säga att lita på din instinkt. Bäbisen ska röra på sig in i det sista. Kram

 3. Varit inne här på bloggen nu flera gånger ikväll och hoppats på en uppdatering… Blir lite orolig för dig/er efter gårdagens inlägg.. Hoppas ni båda mår bra.

 4. Anna skriver:

  Hur går det för er? blir allt lite orolig efter ett sånt inlägg..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..