”När mamma och pappa glömde kådis”

Den är gullig och behövlig den här barnboken: ”Mamman och fröet” av Ann-Katrine Engström. Den handlar om en mammas längtan efter en baby och hur barn blir till genom insemination. Jag kanske måste börja skriva på en liknande för min dotter, typ: ”När mamma och pappa glömde kådis, gjorde slut – men skapade dig!”. Illustrationer ska också med. Kan bli en storsäljare bland alla föräldrar som inte är ihop.

Min barnbok kommer förmodligen inte att se lika gullig ut som den här…

 1. Li skriver:

  fin! din blogg är svinmysig, ärlig och spännande Annika! <3

 2. sara skriver:

  Hur gick det med buffandet och saften? Update us. :))

 3. Mallan skriver:

  Blir säkert en bra bok även för en som är havande i en typiskt hetro-kärnfamilj, vill gärna ha böcker av olika slags familjer att läsa vidare för mina barn… 🙂
  http://www.instagram.com/myseberg

 4. Yez pleaze!!!!! Jag behöver en sådan bok.

  1. Helst en realistisk där föräldrarna kan ha svårt att komma överens men ändå älskar sitt barn över allt annat! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..