Jag ska tydligen bli bonde nu

Det händer mycket i huvudet under graviditeten. Jag vill renovera hela lägenheten, hålla på och nesta och så. Trodde inte att jag skulle bli sån! När jag såg förra veckans avsnitt av ”Niklas mat” blev jag vansinnigt sugen på att flytta till landet också. Niklas Ekstedt besökte kocken Martin Picard i Montreal, som har krogen Sugar Shack – med egna grisar och djur på sin gård. JAG VILL OCKSÅ HA EGNA GRISAR! Och jag vill gå runt i flanellskjorta och mata dom! Sen ska jag göra bacon av Nasse, Hasse och Frasse och servera på min egen lilla krog. Och Baby Leone ska bli min hjälpreda. Sen nattas hon med en liten kulting i famnen i stället för ett mjukisdjur. Problemet är ju så klart att jag inte kommer att ha hjärta att slakta något av djuren, och att jag kommer att längta till stan, men ändå, jag kanske ska  söka till ”Bonde söker fru”?

Tänk att ha en egen liten öl-gris!

 1. Karin skriver:

  Hur gick det med fosterrörelserna, piggade hon på sig? Och vilken vagn blev det förresten?

  1. Ja, eller, hon rör sig segare. Men jag tror att det är normalt. Lite läskigt fortfarande dock. Det blev en Bugaboo som jag köpte från en vän. Känns okej!

   1. Karin skriver:

    Ja det sägs ju att rörelserna blir lite annorlunda. Hoppas knattarna kommer ut snart så kan man iaf släppa den oron men jag antar att det kommer 1000 nya efter förlossningen…

 2. Sanna skriver:

  Men åååh! Bilden! Så söt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..