Strandad

Herregud, i dag är jag strandad. Känns som att jag är 200 kilo tung och har får ont i fötterna av att gå. Så råden ”sitt inte bara hemma och vänta den sista tiden” är goda, men jag är slut och har typ inget annat val. Och i kväll är det glammig Mama-gala! Nån som har en rullstol att låna ut?

20131118-094415.jpg

 1. Cia skriver:

  Jag tror på att vila sig i form inför förlossning. Har också hört att förlossningen lättare sätter igång när man tar det lugnt och har låga stressnivåer. Det kan man ju förlita sig på när man känner sig stor och trött. De som är pigga kan ju köra springa itrappor och hoppa groda ; ). Alltid bra att lyssna på kroppen. Visserligen vore det kanske kul för dig med gala vem vet när det blir tillfälle nästa gång.

 2. Malin skriver:

  Du föder nog snart. Håll koll på näsan! (hur tokigt det än kan låta, men ett välkänt tecken bland barnmorskor).Första tecknet på att förlossningen startat är att du vidgar näsborrarna. Undermedvetet laddar vi mer syre inför vad som komma skall.

  1. Sjukt, i går kom jag på att jag börjat andas med munnen. Känns som jag inte får inte tillräckligt med luft genom näsan. Hoppas det är ett tecken!

 3. Marie skriver:

  Äh.. Sitt i soffan, käka goda grejer, kolla på serier, städa och fixa lite hemma, fantisera om och längta efter bebis! Ta det lugnt för snart kommer hon!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..