Annorlunda känsla

Jävlar. I dag känns det annorlunda i kroppen. Det behöver ju inte betyda att hon kommer i natt, men jag hade lite förvärkar i går och vissa slemmiga detaljer har hänt (vill inte skriva utförligt, nån kan spy). Dessutom sparkar hon sjukt mycket – som att hon vill ut nu!
30-årsfesten jag skulle gå på är bara är bara att glömma. Pizza, soffa och ”Så mycket bättre” är mitt schema för kvällen. Fast det hade varit festligt om jag hade gått på festen och vattnet hade gått. Tänk hur stressade alla hade blivit!

20131123-165225.jpg

Tänk, vilket partytrick ändå.

 1. sofia skriver:

  Underbart! 🙂

 2. Coolt, jag har också haft det ”annorlunda” igår. Det kändes verkligen som att ”något var på gång” och sedan kom förvärkarna igång, men så somna jag och det avtog och inga slemmiga detaljer här inte, (har jag iof inte haft med mina andra två heller). Men det verkar vara på gång för dig iaf. Heja heja! 🙂

 3. Nikki skriver:

  Åååååh vad spännande!!! Nu har du inte uppdaterat på snart ett dygn så nu kanske hon redan ligger i din famn!! Hoppas du mår bra oavsett, ska bli jättekul att få följa dig och lillan här genom bloggen.

 4. Oj spännande! Verkligen något på gång. Båda mina förlossningar har kommit igång efter slempropp och jag hade känt mig väldigt trött dygnet innan. Dock har jag inte märkt av när vattnet gått någon av gångerna. Lycka till! Håller tummarna att hon är hos dig senast imorgon 😉

 5. Maria skriver:

  Jag födde ensam i somras och mitt vatten gick 5 minuter efter slemproppen. 7 timmar senare var min pojke född så definitivt något på gång för dig 🙂 Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..