I väntan på nästa värkfest…

Jag var helt säker på att hon skulle komma under natten. Det bjöds nämligen på värkfest i över tolv timmar, var femte minut. Sen avtog det för två timmar sedan. Typ som nästa avsnitt kommer i morgon kväll. Frustrerande! Men tydligen vanligt. Kanske är det så att hon vill överraska mig på min födelsedag i morgon? Nu jag och lägger mig i väntan på nästa omgång.

20131125-102520.jpg

Kom nu lilla lejonunge (Leone betyder lejon)!

 1. Ingrid skriver:

  Grattis på födelsedagen Annika. Hoppas på den bästa presenten idag :)).

 2. Lotta skriver:

  Som min mamma sa: det enda du kan vara säker på, att ut kommer den. Det är ruggigt jobbigt att vänta. Ha ont. Vänta. Hoppas. Och vänta lite mer. Men ut kommer den till sist.

 3. you go girls!!! Spännande det är! Snart är hon ute!

 4. Jenny skriver:

  Hoppas att din bebis kommer snart! Grattis till bebis på väg och födelsedag.

 5. Karin skriver:

  You Go Lejonmamma! Du är starkare än du tror. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..