Nytt liv

Går runt i endast pyjamasbyxor, mössa och amningsbehå. Äter carbonara ur en plastlåda samtidigt som jag pumpar ur brösten. Sjunger Lana Del Rey för baby. Skriver min kroglista för Expressen parallellt med detta. Och tvättar torklappar. Sen pussar jag Mjölkis som ger en liten fist of fury tillbaka.
Mitt nya liv.
Hade aldrig trott att det skulle se ut så här för ett år sedan. Men kan inte beskriva hur glad jag är nu jämfört med då. Hade massor av jävla kamper med mig själv hela tiden. Nu är det liksom Lilo som är i fokus i stället för jag. Skönt att ta en paus i från sig själv, hur bisarrt det än låter.

20140114-145110.jpg

Hur kan man låta bli att pussa på den här mjölkmunnen?.

  1. Jag tänker ofta likadant: Så skönt att fokusera på någon annan än sig själv!

  2. Linn skriver:

    Va fint! Nästan som en Veronica Maggio-text 🙂

  3. Teresa skriver:

    Sitter i soffan med min mjölkvampyr som är någon vecka yngre än din. Förfall råder här på mammafronten I say! Gillar verkligen din blogg. Bor vid Skanstull och har inga mammor i bekantskapskretsen så vill du ha sällskap när du rullar vagn någon dag är det bara att hojta.

  4. Vilken fin liten tjej du har! Jag har själv en bebis som är bara några veckor yngre än Lilo så jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag hade inte heller kunnat föreställa mig det här livet för ett år sedan men det är ändå det absolut bästa som hänt mig. Det är så härligt med en blogg som är så befriande ärlig som din. Tack för att du vågar dela med dig av de mindre vackra delarna av föräldraskapet också. Hur underbart det än är att vara nybliven förälder så finns det jobbiga stunder också. Lycka till med din fina lilla Lilo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..