Besatt av Paradise!

Alltså, den här säsongen av Paradise hotel är den bästa hittills. Skämskudden är framme jämt, men det är ju också det man vill. Förutom att ha drömt en sexdröm om Niklas drömde jag i natt att jag skaffade en megatatuering i Samir-style över hela bröstet: MJÖLKGRISEN.
Det är ju inte så att man blir supersugen på att tatuera sig när man ser dokusåpan men jag vill ända sätta Lilo på print nånstans. Frågan är bara var på kroppen? Än så länge har jag två stycken.

20140121-115731.jpg

Mamma på finska, på underarmen.

20140121-115848.jpg

Och en egotatuering i GTA-typsnitt på handleden.

 1. Kajsa skriver:

  Men! Jag som är en gammal läsare av veckorevyn (eller vart kan det annars ha varit?) vet ju att du även har en tatuering på benet… Visst visst? Du gjorde ju ett tatueringsrepotage på den gamla goda tiden 🙂

 2. Satu skriver:

  Hihi, trodde först att det stod ”Aili” i hjärtat, mitt efternamn ;), men Äiti är ju härligare haha

  1. Det är många som tror att det står AIK eller Aioli :). Fint namn, Aili.

 3. Anna skriver:

  Tycker det vore grymt att skriva Lilo i ett tunt kursivt typsnitt (eller vilket snyggt somhelst) ovanför Leone-tatueringen. På så vis blir det ju hela donnans namn, och samtidigt en del av dig och egot. Hon är ju liksom hälften dig ändå.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..