När man sover hos morsan…

Sov hos min mamma i natt för att kunna gå tidigt till frisören utan Mjölkis. Och ibland glömmer min kära mor bort att jag är vuxen. Efter att jag tvingat henne att se ”Paradise hotel” i går kväll (”Men vad går det här programmet ut på? Varför är de vampyrer? Varför visar alla brösten? Vilka är gay?) sa hon att jag kunde gå och borsta tänderna. Jag får samma behandling som mina brorsdöttrar får…

20140123-113113.jpg

 1. Soph skriver:

  Hahaha, vilket roligt inlagg. Hennes kommentarer om Paradise Hotel var ju sa roliga. Och kanner igen det dar med att bli barn igen nar man ar hemma hos sina paron.

 2. oo.se skriver:

  Åh, jag blir lite tårögd, våra barn kommer alltid att vara våra bebisar, hur vuxna de än blir är… Som min 90-åriga farfar som vi hälsade på på sjukhuset där han låg pga svår lunginflammation. Det första han sa när han fick syn på sin son (alltså min 55-åriga pappa) var: ”det är mitt i vintern, var har du mössan?!” 😀

 3. Jennie skriver:

  HAHA! =D Exakt samma tandborstmugg har min mamma förresten.

  1. Jag tror det är en sån man får med när man beställer från Ellos!

   1. inna skriver:

    Vill minnas att jag fick mitt från Yves Rocher, men hur som helst, roligt att se muggen. :o)

 4. Underbart! Både din beskrivning av hennes kommentarer till programmet och tandkrämen gjorde min dag!:)))

 5. HAHAHAHAHAHA! Priceless!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..