Ett syskon?

Jag börjar bli en aning stressad. Om jag ska ska skaffa ett syskon till lilla Lilo, så måste jag börja fundera över att göra det på helt egen hand. Ingen pappa som hjälper till, utan sperma från nån dansk typ. För att räkna med att träffa någon som man vill ha barn med, och som vill ha barn med en, känns ganska avlägset. Och jag har inte all tid i världen innan kroppen kastar in handduken. Och det här med att frysa ner sina ägg, eh, ja, man ska tydligen ha en partner/person som kan befrukta dem. Så även om jag gör det, så måste jag ha en fysisk människa vid min sida när det är väl är dags att använda äggen, inte någon vänlig själ som kommit i en kopp. Känns rätt omodernt ändå.

Det är inte så att jag inte tror på kärlek, jag har bara väldigt svårt att få det att funka på riktigt med någon.

 

Ett litet syskon kanske?

 1. S skriver:

  Känner igen det där med att få det att funka med någon. Läste Egil Linge och Dan Josefssons bok om relationer som heter Hemligheten. Den ställde till och med mig på kant (och jag ska själv föreställa terapeut

 2. Annika skriver:

  Ingen fara det ger sig, fick mitt första barn när jag var 36 och mitt andra vid 44. Med olika pappor . Med den som jag fick barn med sist är jag gift. Och den lille är tre.
  Lycka till med livet och den lilla sötnosen
  Annika

 3. Förstår att du får sådana tankar men försök att inte tänka för mkt redan nu. Hon är ju så liten än. Du kommer komma på ett sätt att få syskon om det är vad du vill om något år.

 4. KP skriver:

  Jag tror att Lilo-pappan kommer vilja ha ett till barn om ett tag. Dessutom tror jag att han gärna vill att du ska vara mamman. Ni löser det nog, det är jag säker på när tiden är inne.

 5. Sofi skriver:

  Lilo pappan då? 🙂 det är verkligen fantastisk med syskon, har själv fyra äldre syskon och vill ha många barn.. Min mamma fick mig när hon var 44

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..