Jag vill inte dö hungrig

Det här med kroppen efter graviditeten. Denna kroppshets som vissa kändismorsor bidrar med provocerar mig. Jag tror att jag gick upp cirka 20 kilo, men jag har aldrig vägt mig. Inte då, inte nu. Tänker aldrig aldrig bli fixerad av kilon. Jag vill ha en stark och normal kropp helt enkelt, vikten är oväsentlig. Hur lång tid det kommer att ta tills att min kropp är ”normal” igen vet jag inte, men förmodligen länge eftersom jag inte helammar, inte hinner träna speciellt ofta och äter som jag brukar, det vill säga mycket.
En diet skulle aldrig funka för mig, jag blir vidrig av hunger och jag skriver om mat och krog för Expressen – inget jobb för bantare. Dessutom är livet för kul för att svälta.
OCH – tänk om jag skulle trilla av pinn helt plötsligt. Tänk att dö hungrig! Nej, det går inte för sig. Jag vill att obducenten i så fall ska säga ”jaja, hon dog i alla fall med en rejäl måltid i magen, gött för henne”.

 1. asså mer power till dig kvinna!! fyfasen vad du är grym… jag är 22 år och det är så uppfriskande med en förebild som dig 🙂 och grattis till världens sötaste bebis!

 2. Hannah skriver:

  Älskar din blogg för att du är du!! Jag är i v 37 och äter hej vilt, tänker heller inte sluta!! Jag skiter fullständigt i vad folk säger och tänker att det där ordnar sig när man har en 1&1/2 åring att springa efter…;) Ta hand om dig!! Kram:)

  1. Åh vad kul med en till bebbe! Grattis!

 3. Jag hoppas folk i din närhet säger till dig ofta hur bra du är! TACK för att vi får följa dig! Du får mig alltid på lite bättre humör.

 4. Ellen skriver:

  Måste fråga, hur kommer man undan vägning på mvc? Skulle gärna slippa viktfokus denna graviditeten men vet att mitt mvc är nazi-noga med att det ska vägas varje gång. Tar tacksamt emot tips!

  1. Maja skriver:

   Nu vet jag inte var du bor någonstans men jag gick på mama mia på söder och behövde inte väga mig varje gång jag var där.Vägde mig dock vid sista besöket då man vid eventuell epiduralbedövning måste veta vikten.Lycka till med allt!:)

  1. Hannah skriver:

   Jag har oxå gått på MamaMia Söder och behövde bara väga mig första gången. Sen har jag gjort det själv utan att BM bett mig bara gör att jag är nyfiken. Jag rycker du ska säga till att du inte vill väga, det känns ju viktigare att mäta magen? Kram:)

   1. Samma för mig. Jag gick också på Mamamia på söder och vägde mig en gång.

 5. Jenny skriver:

  Amen, Sister:-D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..