Vill du medverka i mama?

Jag har märkt att det är ganska tabu att prata om onani bland kvinnor. Med risk för att låta flummig, men tror jag att det är viktigt att hitta sin ”egenstund” och sväva i väg i fantasin, just när man är en stressad morsa.

Jag håller just nu på med ett jobb för mama om detta och söker mammor som kan tänka sig att bidra med just sin story. När passar ni på? Tänker ni på nån speciell? Är du besatt av din rabbit? Och framför allt – vill du vara med och berätta om din stund anonymt i mama (tidningen)? I så fall får du gärna skriva din story i kommentarerna nedan eller mejla mig på annika.leone@mama.bonnier.se. Ingen blir gladare än jag om du vågar!

Här är ett exempel från Lotta, 34:

”En kväll/natt i veckan har jag helt för mig själv. Jag går inte ut, bjuder inte hem vänner utan unnar mig en lyxig kväll med god mat, gott vin och veckans avsnitt av ’Sons of anarchy’. Sen lägger jag mig med Jax Teller i tankarna och tillfredsställer mig tills att jag inte orkar mer. Och sen sover jag riktigt gott!”

  1. H skriver:

    Ibland när jag är ensam hemma och barn och man är iväg så lyxar jag till det. Kanske tittar jag på porr som tillfredsställer mig, eller bara använder fantasin, och lägger mig tillrätta i sängen och drar ut på Det läääänge tills det blir outhärdligt skönt. Det är Lyx.

  2. S skriver:

    Några dagar i veckan då sambon är i duschen/sover/jobbar/är på toaletten och bebisen sover, tar jag fram min vibrator. Tänker på sambon eller någon tjej och har det fint i en minut eller två(mycket bra vibrator).

  3. E skriver:

    Hej! Jag passar på när fästmannen jobbar och bebisen sover! Ibland orkar jag liksom inte trixa med allt vad som behövs för att ha sex numera, glidmedel tex (slemhinnorna är inte direkt som dom var innan bebis om jag säger så!) så jag och högerhanden tar oss en snabbis då och då! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..