Ny trend: Gubbpappan

Har ni lagt märke till den nya trenden: gubbpappan? Inget fel med att vara gubbpappa, jag har många vänner vars partners är mycket äldre/yngre, men jag har svårt att se mig själv bli ihop med någon som är cirka halva min ålder, som just ”gubbpappan”, och skaffa ett barn.

Gubbpappor som trendar just nu:

Hasse Aro, 57, väntar barn med Anna, 32.

Måns Herngren, 49, ska få smått med Katalin, 28.

Jeff ”Flugan” Goldblum, 62, väntar en son med Emelie, 32.

Stanley Tucci, 54, (”Hunger games) väntar barn med Felicity, 34.

 

Bubblare?

Johnny Depp, 51, och Amber Heard, 28.

George Clooney, 53, och Amal Alamuddin, 37.

Olivier Sarkozy, 45, och Mary-Kate Olsen, 28.

 1. Sanna skriver:

  Men alltså…. Man blir kär (utgår jag ifrån) och lever sitt liv. I livet ingår ibland barn -planerat eller som en överraskning – och allt däremellan.
  Jag fattar inte, är det verkligen du Annika som skrivit detta inlägg? Jag uppfattar dig som tolerant men detta känns så sjukt omodernt att fokusera på ålder och utgå ifrån den för en relation. För det är väl det som är syftet med ditt inlägg? Eller har jag missat något?

 2. Susanne skriver:

  En dejt? Jag har på allvar hittat en som vill ut i svängen och dejta. Kolla in Malin Grammers blogg, en kompis till henne (rätt snygg kille). Söker precis som du en härlig typ att hänga med! Han heter Pontus.. Vill ha barn och är barnkär. Menar Malin är ju oxå frispråkig som du så han gillar uppenbarligen fräsiga coola tjejer liksom..

  / S

 3. Åsa skriver:

  Jag skulle gärna träffa en 10-15 år äldre man (jag har redan barn). Men var träffar man dom? Huh bilden på Mary-Kate är dock avskräckande..

 4. Cia skriver:

  Männen skulle ju kunna vara pappor till de som de skaffar barn med det känns skumt. jag skulle inte vilja bli ihop med någon dubbelt så gammal som mig eller hälften så gammal för den delen hellre….

 5. hege skriver:

  Æææh!! Det bildet av mary-kate! Inte bra!

  1. anna skriver:

   Det ser ut som han pussar sin 12-åriga dotter….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..