Långhårig nu…

Lilo hittar en av mina hårsnoddar och jag förklarar för henne vad det är och hur man använder den i håret. 

Lite senare ska vi duscha och när jag står naken tar Lilo stolt fram snodden och drar i mittkönshår och tycker att vi ska sätta upp det.
 
 
Mvh, 1940
  1. Anna skriver:

    Haha, min brorsdotter frågade mig förskräckt varför jag hade skägg på snippan. Jag var 24 då. Mvh, 1940 for life (är 28 nu och frisyren har endast blivit bredare under dessa år)

  2. Jojo skriver:

    Jag undrar hur ”frisyren” efter 2012 kommer att se ut…:D

  3. Hahahha! Har inte fått kommentarer om mitt könshår, däremot frågade min 3-åriga dotter varför jag hade skägg under armen 😀

  4. Hänger ut min syster lite. När lillebror var liten tappade hon som man gör rätt mkt hår, har man långt och tjockt sådant blir det en nätt liten koka/härva över golvbrunnen i duschen. Storebror, sisådär 2-2,5 år, kommer in till nyduschade mamman, då i trosor eller handduk, tittar på golvbrunnen, pekar och undrar (kanske en aning förskräckt) -Mamma, är det din snippa?! …det säger ju också lite om hur den snippan var friserad…! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..