En tunn linje mellan kladd och konst

I veckan ska Lilo (snart 1,5 år) och de andra barnen på hennes förskola ha ett litet konstvernissage. Och i morse fick jag en titt på hennes målning (hon älskar att måla). Bland färgglada regnbågar och bollar hittade jag hennes lätt ”stormiga” motiv. Jag plåtade av det, gjorde en bildgoogling och vad fick jag fram på ”visuellt liknade motiv” om inte ett av världens dyraste konstverk: Claude Monets ”Le Bassin Aux Nymphéas” värd 440 miljoner kronor!

Lilos motiv. Vi kan kallade det ”Le inferno aux dagis”.

”Cluddes” tavla: ”Le Bassin Aux Nymphéas”.

  1. Wow, vilken fint konstverk Lilo har gjort!! Har aldrig sett en så liten göra något så (stort) uttrycksfullt. Bra där söta Lilo!

  2. Lilos är absolut favoriten.

    Jag får lov att borsta min nu snart 2-åriga dotters tänder – äntligen, och inte varje dag men nästan. Däremot är det totalstopp när det gäller att ge henne salva (hon har barnexem och huden skriker liksom på salva). Himla svårt det där. Tips?

  3. Jag ser två ansikten och en katt på vänstra sidan. Snygg bild!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..