Tre dagar av tomhet

I dag är jag inne på mitt andra dygn av tre utan Lilo. Som vanligt känns det… tomt. Vansinnigt tomt. Det är som att man trycker på en pausknapp och väntar på att få trycka på play igen. När jag sen är inne på dygn tre räknar jag timmarna innan jag ska hämta hennes på dagis. Nu dricker jag ett glas ripasso och tittar på senaste avsnittet av ”Revenge”, har fortfarande inte tröttnat på den såpan. Sen gör jag som jag alltid gör när jag är själv hemma, tar med mig datorn till sängen och skördar tv-serier. Just nu är jag inne på ”Wayward Pines” (Fox), ”Fortitude” (SVTPlay), ”The Americans” (Netflix) och, som alla andra, ”Game of thrones” (HBO). Japp, är en tv-junkie.

 

  1. Sofia skriver:

    Hej förstår precis! Vaknade upp i ett helt tomt hus i dag usch inte alls så skönt som jag trodde. Vill ha mina barn här nu!!!! Har du sett Bloodline på Netflix väldigt bra och spännande. Tipsar. Nu ska jag lyssna på podcasten med dig.

  2. Har du sett Broad City? Gillar du? I love it! Har du någon serie att rekomendera??

  3. Hanna skriver:

    På samma gång som jag tycker synd om dig så är jag så för-e-ukt-tan-svä-rt avis. Drömmen alltså. Att ligga i sängen och se serier i timmar. Att sova TRE nätter i sträck oavbrutet. Att duscha utan publik. Att dricka så mycket vin man vill. Men som sagt. Fattar den andra sidan av myntet också. Såklart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..