Insikt på mors dag

Jag är utan Lilo i helgen och i går var jag ute, vet inte riktigt hur mycket jag drack men minns att jag kände mig så full att jag bara ville dra hem. På morgonen vaknade jag med ångest och kom på: ”just, det var så här mitt liv var innan jag hade Lilo”. Och vad jag inte saknar det! Att festa, skita i konsekvenser och morgondag, nej, jag längtar inte tillbaka till det. Typ att vakna med kebabsås i mungipan.

Att ha fått Lilo, det är det absolut bästa som hänt mig. Jag gillar mig själv så vansinnigt mycket bättre nu, än vad jag gjorde innan. Jag är på något vis glad att jag fick den insikten just i dag på mors dag.

Men – vill bara förtydliga att jag inte tycker att folk som festar är dåliga på något vis. Jag kunde bara inte festa normalt, utan gjorde det på ett ohärligt och destruktivt sätt. Dit vill jag aldrig igen.

  1. Sarah skriver:

    Då är vi två Annika, känner verkligen igen mig i det du skriver! Att få min dotter räddade mig på många flera sätt… Visst dricker jag ibland och går ut och tar en öl då och då när jag har möjlighet, men det är verkligen inte på samma sätt som förr – gudskelov haha! ÄLSKAR din blogg för övrigt <3

  2. Sofia skriver:

    Haha. Ramona, världens tokigaste människa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..