Vi har i alla fall snygga skor

När har vi varit hemma två dagar efter Italiensemestern. Känner mig nästan lite deprimerad över att vara tillbaka i stan. Inser att jag bor uselt för ett barn. Var ska hon leka liksom? På vår supertrista bakgård? Nej,  jag måste nog flytta från just den här delen av Folkungagatan (på Södermalm) för att Lilo ska kunna röra sig mer fritt när hon blir äldre. Får fan panik av all trafik och betong.

Nu ska vi alla fall passa på att bada när solen skiner. Och vi har snygga skor jag och bebben! Älskar mina The Joni från Blankens. Lilo har gulligare varianter köpta på H&M.

 

 

  1. Årsta! Drivor med barnfamiljer, lekplatser o förskolor. Och lika nära Skanstull som du har nu ?

  2. Drakenbergsområdet vid Hornstull är perfekt om man vill bo med barn i stan

  3. sanna skriver:

    Flytta till Sjöstan! Tillhör Södermalm men har massor av grönområden och lekparker och fina gångstråk utan bilar!

  4. Eva Mi skriver:

    Flytta till hammarbyhöjden. Nära söder o nära skog o mark. Perfekt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..