Min lilla blondin

Sommaren har verkligen gjort Lilo till en riktig blondin. Mina mörka gener syns ingenstans. Lite tråkigt, jag vill ju att hon ska vara lik mig. Vill alla mammor att ens barn är lik en själv? Eller är det bara jag som är ett stort ego? 

 

  
  
 

 1. Ina skriver:

  Jag tycker lilo är lik dig! Hon kanske inte dina färger men absolut din ansiktsdrag. Min unge fick en blandning o ärvde min rödhårighet. Jag hade hoppats att han skulle slippa det, inte för att det inte är fint utan för att det är hemskt opraktiskt att inte tåla sol. Han kommer få samma somkrämskletiga liv som jag Maj-Sep ?

 2. Lindha skriver:

  Får alltid höra att vår dotter är väldigt lik mig ? dock ändras ju utseendet med åldern. Kanske blir hon mer lik dig när hon blir äldre? Egentligen spelar det ju ingen roll ?

 3. Sarah skriver:

  SÖT-Lilo! Min dotter är halv-persiska och halv-svensk, med gräddvit hy och mörkblont hår. Men sina bruna ögon har hon efter mig <3

 4. Eva skriver:

  Lilo är urgullig precis som du Annika! Vi försökte i så många år att få barn men det blev inget barn och jag drömde då om ett Barn som skulle få bli lik min man. Sen adopterade vi ett fantastiskt och fint barn. Ofta får vi nu höra att vi är lika hen. Kanske för att människor så gärna vill att ett barn ska vara lik någon förälder och tror att det är viktigt för oss att vara lik vårt barn för att få höra ihop i en familje konstellation på ”riktigt”. jag svarar att hen inte liknar någon av oss fysiskt alls ( det gör hen inte) och att det är bra! Bra för att
  Hen är så mycket roligare, finare o vackrare än att vi kunde skapat detta barn själva. Dessutom blir kanske ”lik” aspekten en börda något som alltid halas fram för att poängtera och bevisa drag i någons släkt och skapar då en ofrihet i att få bli en hel människa utan att jämföras med sin genetiska bakgrund? Så tänkte inte jag innan vi fick barn men jag gör det nu. Ni är unika du och Lilo och jag gillar din blogg Annika-tack!
  Och kanske vi som adopterat barnen blir lite mera fria att välja att se likhet olikhet? Vad vet jag! Mer än att vi precis som du och alla föräldrar älskar våra barn ibland utan 0% yttre likhet och 0% blod som flyter genom våra ådror är samma. Kärleken till barnet med eller utan likhet det viktiga
  Du och Lilo har allt och hon är ett gull med eller utan ljust hår!

 5. Anna skriver:

  Jag har två döttrar och en son. Döttrarna är pappa upp i dagen och sonen är lik mig. Fast till färgen är det bara ena dottern är mörk som pappan.

  Så väldans blond Lilo är nu! Jag har nog tänkt att hon är mörkare i hårfärgen?. Hur som helst är hon jättesöt och kanske får drag av dig när hon blir äldre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..