Affleck-affären

Dagens girl talk:

B: Alltså det här att Ben Affleck varit otrogen med barnflickan…

C: Men varför anställer man en så snygg nanny?

Jag: Men skitsamma hur hon ser ut!

C: Men skulle du anställa en het barnflicka om du hade kille?

Jag: Nej, jag har inte råd, haha. Men hade jag haft det så hade jag kanske anställt en killnanny.

B: En het?

Jag: Ja, varför inte?

C: Jaja, jag tror ändå inte att Ben har varit otrogen. Det kanske bara är ett hittepå-rykte.

Jag: Jag älskar Ben Affleck. I alla fall i ”The Town”. Han är så jävla het som bankrånare. Dessutom, har ni sett den där bilden på honom när han bär den där hundvalpen? Jag orkar inte! Jag vill gifta mig med honom och valpen!

B: Du kanske bara kan köpa en hund i stället.

C: Ja… Och skaffa en kille.

aflleck

Aaaahhhhfleck!

 1. L skriver:

  Tycker inte att han är särskilt snygg och verkligen inte på de där bilderna- ser mest ut som en småplufsig gammal lodis…

 2. Moa skriver:

  Att anställa en ung snygg nanny. är ju som att be om skilsmässa…. Så naiv kan väl ingen kvinna vara, så man tror gubben ska låta bli henne.

 3. Ylva skriver:

  Tycker det är så konstigt när nån legat med nannyn, för i min värld passar ju nannyn barnen när man själv inte kan. Går hen inte hem sen? När hinner man liksom lära känna hen tillräckligt mycket för att kunna stoppa in den?

  Vore jag skådis skulle nog mina fördomar om unga, snygga tjejer med målet inställt på en Kim-karriär (dvs svinkända men av oklar anledning) se till att det INTE blev en ung, snygg tjej. Inte för att min man inte fixar snygga tjejer, utan för att jag skulle oroa mig för att hon skulle gå all in för att ”charma ut” mig (inte så svårt just nu, efter tre års sömnbrist…). Nä, det skulle få bli någon lite äldre med gedigen bakgrund inom barnomsorg!

 4. Intressant. ? Själv har jag aldrig fattat varför någon tycker han är snygg. Men jag är ju sjukt kräsen. Gillar mest Jhonny Depp o Colin Firth o min man såklart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..