När vissa pappor ser sig mer som en barnvakt…
Tobias Wallin från ”Let’s dance” hade några timmar själv med sina barn för första gången.
På Instagram visar han upp sin SMS-konversation med sambon Helena Fransson.
Jag tycker att det hela är så pinsamt å alla pappors vägnar. Han är väl för fan ingen barnvakt! Han är barnens pappa! Och Expressen, en pappa ”passar ” inte sina barn – han förälder till barnen!

Hade några timmar själv m två kids för första gången …gick sådär… #kaos #kids #orkarinte #💀

A post shared by Tobias Wallin (@tobiaswallin1) on

Från Tobias Wallins instagram.

 

tw

Expressens artikel.

 1. Marre skriver:

  Hej! Förstår verkligen vad det är du vill ha sagt, men har ändå ett par reflektioner.
  – varför är det pinsamt för att pappor att tidningen, inte pappan själv, skriver att han är barnvakt och passar sina barn?
  – det kan ju faktiskt vara så att mamman skickar liknande sms när hon är hemma själv med barnen. Kanske deras sätt att söka stöd eller hantera stressen.
  – uppmärksammade du att minsta barnet endast är en vecka gammal? Tänker att det kan vara ok att drabbas av hjärnsläpp, panik och ångest första gången man är ensam med och ska lägga sin nyfödda bebis och dess storasyskon. Inte säker på att jag skulle gjort det bättre själv!

  Viktig grej att ta upp och belysa detta med papparollen. Dock tänker jag att Tobiad i detta exempel blev en rätt oförtjänt syndabock. Det är väl rätt föredömligt att de delar på ansvaret så pass att han är själv med barnen redan efte en vecka. Att han sedan sms:ar henne om kaoset uppstår kan man ju tycka vad man vill om. Men denna typ av sms har nog många pappor fått från nyblivna, stressade tvåbarnsmödrar som behöver uppmuntran och stöd i kaoset

 2. Ewa skriver:

  Detta är ju skrivet i skämtsam ton, varför orka bry sig?

 3. Eva skriver:

  Nattade barnen själv första gången när tvåan var fyra månader… Ge honom en break. Men på ämnet så fick jag säga till min man att när jag är borta så vill jag inte höra hur jobbigt allt är utan jag vill kunna slappna av och ingen poäng i att det är misär på två håll. Han fattade det och nu så är vi båda noga med att unna varandra ”ledigt” för då vet man att det snart är ens egen tur. Olika hur stort behoven har av egen tid. Men både min man och jag har stort behov!

 4. Fia skriver:

  Är ungen född den 1e januari så är det väl inte så konstigt att han nojjar.

 5. Bewi skriver:

  Jag har varit föräldraledig i 16månader nu och skockar liknande sms till min man dagligen. Ibland med en skämtsam ton ”shit nu blev det bajsfest här hemma” och inland när jag behöver lite pepp ”han vägrar sova blir galen snart”. Ibland kan man behöva skriva av sig och få ur sin frustration. Jag har tom ringt hem min man vid några tillfällen när det blivit för mycket. Han har fått lämna jobbet på en gång och komma för det har bara inte gått. Man är inte pinsam när man vågar visa sig svag och behöver lite uppmuntrande ord. Det är NI som är pinsamma som klankar ner på en nybliven tvåbarnsföräkder det spelar ingen roll vad personen har mellan benen det är överväldigande för båda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..