De sänkte hans kropp i en isvak. Sedan skålade de.

680@80

Det har gått tio år sedan Bobby Äikiä mördades av sin styvfar och mamma. Och fortfarande känner man samma hat mot hans så kallade ”föräldrar” – som efter att ha utsatt honom för daglig tortyr slutligen klädde av honom naken, begravde honom i snön, tejpade fast honom i en stol för att sedan slängas på sängen och kvävas till döds av sina egna spyor.

Då gömdes Bobbys kropp i hönshuset för att sedan sänkas ner i en isvak några mil från hans hem.

Därefter utbringade styvpappan en skål: ”Nu ska vi skåla för att fanskapet är borta!”.

I dag, 10 år efter Bobbys vidriga död, lever både Niina Äikiäs och Eddy Larsson fria bland oss, förmodligen under andra namn.

Hoppas att tioårsdagen av Bobbys död gör riktigt ont i dem, att de knappt kan andas av ångest och att karman sticker dem i varenda liten cell i kroppen. Men jag har svårt att tro att de känner något alls.

I mars hade Bobby fyllt 21 år.

original

 

 1. Annica skriver:

  Helt ofattbara handlingar! Blir så otroligt ledsen av att påminnas om detta hemska! Vilket liv han hade Bobby. Måtte han vara på en mjukare och härligare plats nu och inte ha en aning om detta.

 2. Leia skriver:

  Ett så kallt och hårt liv du måste fått kämpat dig igenom det korta du fick. Så ont det gör i hjärtat det som hände dig…vila i frid lilla Bobby <3

 3. Anna skriver:

  Åhh, det var och är så hemskt. Jag minns att jag både då, och när Yara mördades, önskade att jag hade varit där, att jag hade sett ngt och bara kunnat gripa in – ta ungen och springa typ. Bort från allt det hemska. Inga barn ska ha det så, tänk allt lidande och all rädsla, alla smärta de fick uppleva sina sista månader i livet. Det är för vidrigt för att ens förstå. Och helt sjukt att de inte fick längre straff, särskilt den där mannen borde fått livstids fängelse.

 4. L skriver:

  Jag blev helt förstörd när jag läste om detta; både då 2006 och nu…
  Det är för mig helt ofattbart hur man kan begå såna här handlingar OCH att Sverige har havererat något så oerhört rent juridiskt. Straffet – ett hån. Ett hån att de ens får vistas i samhället idag

 5. Fy f*n att man kan göra nått sånt. Dom borde ha livstid!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..