Nya Ronja – så snyggt!

På lördag har nya Ronja Rövardotter premiär på Barnkanalen (kl 20). Nu har jag sett första avsnitten och känner mig peppad inför mer! Bakom den japanska versionen av Ronja står Gorō Miyazaki, son till grundaren av animestudion Studio Ghibli (”Min granne Totoro”, ”Kikis expressbud” och ”Spirited Away”) – den fantastiska filmskaparen Hayao Miyazaki. 

SVT-RONJAROVARDOTTER-2014-E00-4c35

Ronja.

HHdjSZ6

Vildvittra 2.0.
SVT-RONJAROVARDOTTER-2014-E00-461d
 Ronja och Skalle-Per.
SVT-RONJAROVARDOTTER-2014-E00-5186
Det klassiska hoppet.
SVT-RONJAROVARDOTTER-2014-E00-1a10
Ronja och Birk.
  1. Sara skriver:

    Gah så snyggt! Jag äskar alla hayao miyazakis filmer (inte lika förtjust i den enda av sonens jag sett, men gillade iaf) och tonen som på nåt vis återkommer i dem. Kan tänka mig att Ronja gör sig ypperligt i ghiblitappning.

  2. Loppan skriver:

    Nej, känns inte svenskt alls! Som designer tycker jag gör om gör rätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..