Gick på dejt…

Jag var på dejt igår. Jag tvingade faktiskt mig att gå. För att den här personen kändes alltför intressant att inte träffa.

Jag hade egentligen inte tänkt att gå på en enda dejt till på tusen år eftersom jag varit så less på män (alltså, de på Tinder, osv).

Men det är ändå läskigt med blindates. När man bara sett en bild på personen, och messat lite, så vet man ju inte riktigt vad man har att vänta sig. Det kan ju bli a match made in hell. Man vet ju aldrig. Och då står man där och inte vet hur man ska tackla situationen.

Men det här var en bra dejt.  Hans profilbilder stämde överens med verkligheten. En så viktig grej ändå. Attraktion är ju ändå det första steget, hur ytligt det än låter. Jag ju vill inte heller att någon ska tro att jag är snyggare än vad jag är i verkligheten. Risken är stor att man gör någon besviken då. Varierade profilbilder är grejen!

Och så personligheten. Ja, jag gillade honom. Han påminde lite om mig själv. Och jag gillar ju mig själv.

Det enda jag ogillade var att han refererade frukt och nötter i ugn som ”en paj”. Nej, en paj har pajdeg. Ingen kan lura mig när det kommer till bakverk.

giphy

 

 

  1. Låter ju som att det kan bli en andra dejt med denna snubbe? =)

  2. bra ändå, att du orkar! (efter den där idioten du beskrev i tidigare inlägg SIGH) jag är i din ålder, nu har jag lagt ned män i vår ålder, och går på yngre förmågor. gillar energin, och drivet hos 30 killar. (har en gammal trött älskare på 50 bast som ska ha unge med en arg kines, jag blir väl dumpad snart ändå efter hundra års av nöje, så jag garderar mig med lammkött he he) hepp från barcelona

  3. Pia skriver:

    Om pajen var det enda du ogillade så ska du skatta dig lycklig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..