Vidrigt att ”bodyshama” Laila Bagge

Nej, nu räcker det! Kan alla bara sluta att ta sig rätten att ”bodyshama” någon! Inte minst tidningen Hänt Extra.

Inte visste jag att man numera ställer frågor offentligt på första sidan av en tidning! I vanliga fall ställer man sådana här frågor direkt till personen eller till personens pressansvarige . Jag kan svara på frågan direkt så kan vi få ett slut på alla "spekulationer".. Nej Hänt Extra det är bara ni som har dåliga fotografer, ni har valt bilder där det ser ut som att jag är gravid bara för att skapa rubriker, mer än så är det inte! Att det skulle finnas en insatt källa som påstår att mina vänner hoppas på en flicka och att det skulle vara underbart för hela familjen är ju bara skrattretande för vi har inte haft en diskussion angående barn, så den "källan" kom ni antingen på i ett "kreativt" veckomöte eller så har ni bara tagit en random person som inte känner mig! Jag undrar också när det blev ok att gå på en annan människas vikt, om det nu skulle vara så att jag har gått upp några kilo i vikt, är detta ett rätt sätt att gå till väga på då? Personligen så tycker jag mest att detta är fånigt och ett desperat sätt att tjäna pengar på andras bekostnad. Jag vill dock poängtera att det finns många tjejer/kvinnor som kämpar med sin vikt varje dag samt många som inte borde oroa sig för sin vikt överhuvudtaget. Men det är bl.a. på grund av sånt här skit som gör att många mår dåligt vare sig det händer i sociala medier eller offentligt i tidningar! Så här är jag i ett svart fodral med mina gravidkilon från kristallen tagen i söndags!

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

Tänk att mötas av ett omslag där det påstås att du är gravid. Som här i Laila Bagges fall. Där ett av skälen till att man tror att hon är gravid att hon har en ”typisk mammaklänning” på sig. Bara så dumt!

Dessutom, om Laila är gravid, låt henne för fasen få berätta det själv först.

Det här tidningsomslaget är så vidrigt på alla sätt.

 

 

 

  1. Tidningarna blir bara värre och värre. Nyheternas värde sjunker för varje år och de kastar ur sig lögner och halvsanningar bara för att få läsare. Jag har faktiskt slutat läsa skvallertidningar inkl. Expressen och Aftonbladet. Jag jobbar själv på en tidning och ser hur kvaliteten i vissa månadstidningar också försämras tyvärr.

  2. Ewa skriver:

    Ja det är vidrigt dåligt. Jag har svårt att tänka mig att fotona på den gröna och svarta klänningen är tagna samma vecka? Dåliga vinklar kan alla få, men det är säkert mig det är fel på.

  3. Rebecka skriver:

    Så trist att det fortfarande är såhär. Måste kännas bra att jobba för en sån tidning och skriva såna ”artiklar”…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..