Vad drömmer du om?

 
sponsorskylt_danskebank

Det finns en sak som jag är väldigt stolt över hos mig själv. Och det är mitt mod att våga välja bort saker i mitt liv som ger trygghet, men inte lycka.

Det kan handla om att våga hoppa av ett fast jobb, som ger en trygg ekonomi, eller så kan det handla om att våga ta steget från en relation som är trygg men som ändå inte gör en så där lycklig som man vill vara.

Folk har tyckt att jag har varit ”dum” som lämnat jobb som gett mig bra betalt och varit bra för min karriär. Men för mig är det viktigare att inte fastna på ställen bara för att det ger mig trygghet.

Och även om jag kommer från en familj som inte haft mycket pengar så är det viktigt för mig att våga chansa i livet – och oftast har det faktiskt bara lett till bättre ekonomi, men framför allt: ett lyckligare jag.

Jag har aldrig tänkt att något i mitt liv är omöjligt

Jag är glad att jag vågar ta risker – för jag tror också att det är då man når det man drömmer om.

Jag har aldrig tänkt att något i mitt liv är omöjligt – jag tror på det jag drömmer om och vill ha. Varför skulle inte jag kunna få det jag drömmer om?

Nu har jag så klart inte helt orealistiska drömmar. Jag drömmer om ett hus vid havet (som alla andra), men först om främst efter den dagen då jag och Lilo flyttar till en större lägenhet (vill man bo på Södermalm så kostar det).

För övrigt har jag ett mål att faktiskt bli ihop med någon på riktigt en dag –att dela vardagen men person som jag blir lyckligare av, som jag kanske till och med kan dela den där större lägenheten med.

Vilka mål skulle du vilja uppnå? Titta på den här filmen där Danske Bank  förverkligade denna familjs drömmar!

  1. Joel skriver:

    Hej! Hamnade här av en slumpoch kan inte låta bli att kommentera! Jag har själv tagit mig i kragen och sett över min ekonomi för att just kunna förverkliga min och min familjs alla drömmar och mål. Vi har nu en handlingsplan för det som kommer ta tid men det känns ändå fantastiskt! Att drömma är kanonviktigt, det är starten på något. Att sedan konkretisera och skapa ett ”hur” för att komma dit är ännu viktigare! Hälsningar Joel

  2. Ewa skriver:

    Skall man låna sig till lycka? Konstigt tänk. Jag tror aldrig man blir riktigt lycklig utan trygghet i bakgrunden, man älskar sin man men försvinner en inkomst t ex genom arbetslöshet då är det lätt att oron för ekonomin tar över kärleken. Att välja bort en trygg relation tycker jag låter litet som ”gräset kanske är grönare på andra sidan”.

  3. Binki skriver:

    Jag förstår att ni behöver sponsras för att kunna ha råd att blogga etc., men det här var nog den keffaste sponsringen hittills. Att låna pengar är fan inte att drömma, det kan vara början på en mardröm. Och även Danske Bank hyser ingen tilltro till singelföräldrars betalningsförmåga, fick jag själv erfara när jag sökte lån efter skilsmässan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..