Så bra app – för dig och din mini

bookbeat

På bara ett par år har min syn blivit väldigt mycket sämre. Nu är jag som en pensionär (tror jag?) som plussar styrka 3 på ögonen. Och ett problem jag har är att ser jag dåligt i mörker även om jag har på mig glasögon.

Så godnattsageläsningen med Lilo blir inte så mysiga eftersom vi har så starkt ljus tänt. Så istället för att läsa brukar vi lyssna på ljudböcker högt, vilket blir rätt dyrt att ladda hem i längden.

Så blev jag ombedd att testa BookBeat och det var ju typ ett halleluja-moment för mig! Först lyssnar vi tillsammans jag och Lilo, och sen lyssnar jag på det jag gillar när hon har somnat – utan att störa henne med starkt ljus.

Appen är superlätt att navigera och utbudet är stort och uppdelat i kategorier och topplistor så att det är lätt att hitta.

Och mitt supertips: ”Kaninen som så gärna ville somna” av Carl-Johan Forssén Ehrlin uppläst av Lars ”Lisa” Andersson.

omslag-kaninen-som-sa-garna-ville-somna

Boken har sålts i över 2 miljoner exemplar världen över. Nu har vi lyssnat på den tre gånger och Lilo har somnat inom tio minuter varje gång. Typ som mindfulness för barn. Genialisk bok!

Själv lyssnar jag just nu på David Lagercrantz ”Det som inte dödar oss” som uppläses av Stefan Sauk. Och näst på tur står härliga krimmorsan Sofie Sarenbrants ”Tiggaren” som uppläses av Katarina Ewerlöf.

Nu har jag, tillsammans med BookBeat, ett erbjudande där du får lyssna gratis (ord. pris 169 kr/mån) en hel månad!

Du kan välja att läsa eller lyssna bland tusentals titlar och det är ingen bindningstid.

KLICKA HÄR så kommer du direkt till erbjudandet. Uppge kampanjkoden annikaleone när du registrerar dig.

(Som ny användare uppdateras kontot från 14 fria dagar till en fri månad först när du klickar dig vidare till steg två i registreringen.)

 

  1. Jessica skriver:

    Min absoluta hatbok är Kaninen. Ingen handling utan bara sövande. Aptråkig. Visst, barnet somnade men det hade de nog gjort om jag läst upp börssidorna i tidningen med sövande röst också. ”Aktien för H&M har gått ner, ner, ner, ner”. När jag den tredje kvällen tog fram den skrek sonen ”nej inte den! Jag bara somnar.” Barn är inte korkade ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..