Så fel att håna Brangelina!

Nej, det var inte på det bästa sättet som Brad Pitt och Angelina Jolie träffades eftersom han då var otrogen mot Jennifer Aniston.

Men att håna ”Brangelina” känns ändå se fel. Här har vi ett par som varit ihop i 12 år och skaffat sex barn tillsammans.

Det sägs ju att Brad har varit otrogen med Marion Cottilard och det är ju skit. Men det känns så elakt att säga att Angelina fick vad hon förtjänade och det här omslaget från New York Post är bara så taskigt!

nypost-brad-angelina-jenn-aniston-cover-lead

Jag tänker mer på kidsen som ska behöva stå ut med att se det här, och kunna läsa om sina föräldrar i detta kärleksdrama – vinklat åt alla håll…

FILE--PHOTOS Brad Pitt and Angelina Jolie have decided to divorce after 2 years of Marriage and 12 years of being together. It has been reported that Jolie filed papers on Monday citing irreconcilable differences as the reason for the split. Angelina is also asking for custody of the couple's six children. sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com

20joliepitt-web1-master768

 

  1. Sara skriver:

    Håller med! Fast tycker nästan att folk/media är ännu taskigare mot Jennifer Aniston genom att dra in henne i detta. Som om hon inte skulle ha gått vidare under dessa 12 år??? Att behöva definieras som Pitts ex och inte som en egen person som har ett eget liv som inte har ett skit med Brangelina att göra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..