Resultatet på stickan…

Gick upp klockan 4 i morse och då hade jag drömt att jag gjort graviditetstestet cirka tio gånger.

Och jag var mer övertygad om att jag var gravid, än att jag inte var det… Och jag vet att man inte ska ta för givet att kunna bli gravid, men jag kan ändå inte hjälpa att jag känner sorg över resultatet som var negativt.

aabb92d5cbc080f4e28c4b2866f2ed12_crying-emoji-face-sad-emoji-clipart_480-480

Den här söndagen (har inte Lilo i dag) kommer att ägnas åt tv-serier och godis och faktiskt bara tillåta mig själv att vara ledsen.

Jag vet att den här lilla sorgen inte är jämförbar med andras barnlängtan. Jag har vänner som inte ens kan få barn, eller andra som har gett upp den drömmen efter flertalet försök. Men allt är ju relativt…

Nu längtar jag efter att få mysa med Lilo. Imorgon är hon hos mig igen. Och jag ska försöka att samla upp hoppet igen inför nästa insemination.

Ha en fin söndag alla!

 1. Ida skriver:

  Kunde tydligen inte skriva klart … Stort stort grattis! Jag är glad för din skull och håller tummarna för att det går hela vägen 🙂

 2. Cia skriver:

  Hormonbehandling för att öka chanserna att bli gravid röstar jag på. För det fick du väl inte den här gången. Bättre lycka nästa gång.

 3. Maria skriver:

  Ååg jag förstår dig såväl. Fick inte heller plus denna månaden. Testade igår men har BIM imorgon egentligen. Men… jaja det kommer fler månader!

 4. Anna skriver:

  Hej Annika!
  Ville bara säga; förstår dig verkligen! Gjorde själv 6 (!) inseminationsförsök förra året, blev gravid på första försöket men fick tidigt missfall. Nu har jag en paus pga helt slut mentalt. Det är en otrolig anspänning med de där försöken, resan, förväntan, väntan, pendla mellan hopp och förtvivlan etc etc. För mig kändes det alltid som värst precis efter ett negativt resultat sen brukade lusten och viljan att försöka igen komma tillbaka ganska snabbt. Hoppas det blir samma för dig och att det blir positivt resultat nästa gång! Kram

 5. C skriver:

  Nej! Fy vad tråkigt:-( Tycker att du ska strunta i inseminationer och gå direkt på IVF, mycket större chans vid din ålder. Krsm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..